Simply by Nature Structure

Meitä ympäröivän maailman innoittamana Simply by Nature -mallisto tuo orgaaniset muodot ja pehmeät tekstiilit sisälle tiloihin, joissa työskentelemme ja kokoonnumme. Kuin tuulahdus raikasta ilmaa, tämä luonnon inspiroima mallisto tuo kauneutta ja tyyneyttä kaikkiin tiloihin. Sen maanläheinen väripaletti yhdistyy täydellisesti estetiikan muutoksiin ja luo vaihtelua sisätiloihin.
Jokainen laatta on suunniteltu toimimaan yhdessä muiden kanssa ja muodostamaan yhtenäisen, tasapainoisen kokonaisuuden – valitsitpa sitten yksinkertaista tyyliä tai useiden mallien ja värien yhdistelmän. Simply by Nature -malliston joustavuus antaa loistavat mahdollisuudet kokeiluihin pitäen tilan silti yksinkertaisen luonnollisena.
Kunkin laatan koko 50×50 cm, malleissa Array, Offset ja Structure 10 väriä, Arrange-mallissa 14 väriä.

Mallisto

Tutustu myös näihin

Sisustussuunnittelija tai -arkkitehti
Tilaa materiaalinäyte

Mikään ei korvaa todellista materiaalinäytettä. Näet todellisen värin ja tunnet materiaalin sormissasi. Toimitamme haluamasi näytteen katsottavaksesi ja kosketeltavaksesi.

  • * Pakolliset kentät

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Referenssit

Olemme toimittaneet kokolattiamattoja, tekstiililaattoja sekä irtomattoja monipuolisesti erilaisiin kohteisiin. Tutustu muutamiin kohteisiimme esimerkkinä.