50 vuotta osaamista materiaaleista ja matoista

Ratkaisuja erilaisiin mattotarpeisiin, akustiikkaongelmiin ja vaativiin tiloihin kaikenkokoisissa projekteissa

Käsinkosketeltavaa laatua

Materiaalipalvelu

Toimitamme pikapikaa haluamasi materiaalin käsiisi kosketeltavaksi. Mikään ei korvaa todellista materiaalinäytettä. Saa katsoa ja koskea! Saat laajemminkin materiaalinäytteet työhösi. Kartoitetaan yhdessä sinulle sopivat työkalut.

Asiantuntija kulkee rinnallasi

Olemme mukana projektissasi erityisosaamisella tekstiililattioista ja matoista. Meillä on laajasti ajantasaista tuotetuntemusta erilaisista materiaaleista, niiden käyttötarkoituksesta ja -luokituksesta. Teknisen tuen antaminen on iso osa arkista tekemistämme. Tarkistusmittaamme tiloja ja avustamme suunnittelussa tarpeidesi mukaan. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti, olemme sovitusti siellä missä sinäkin!

Projektimyyntipäällikkö

Minna Kaukola

Projektimyyjä

Minna Saarela

Projektimyyjä

Henry Kallio

Projektimyyjä

Outi Aalto

Projektinhallinta hyppysissämme

  • Vahva osaamisemme eri sidosryhmien välillä mahdollistaa projektin pysymisen aikataulussa. Meillä on oma asennuspalvelu julkisiin tiloihin ja vahva osaajien verkosto vaativimpiinkin kohteisiin.
  • Järjestämme kuljetukset ja sovitamme yhteen asennuksen aikataulut. Saamme sovitusti ja ripeästi valmista.

Palvelemme kaikkialla Suomessa

  • Palvelumme kattaa koko Suomen.
  • Showroomit meillä on Helsingissä, Vantaalla ja Lappajärvellä (tuotantomme yhteydessä). Tervetuloa meille!
  • Tapaamme sinua kaikkialla Suomessa. Sinun projektisi on meille tärkeä. Tästä saat yhteystietomme.

Opi
kanssamme

  • Tapaamme Sinua mielellään kahden kesken tai tiimisi kanssa. Kerromme materiaaleista, vaihtoehdoista, tuotetiedoista, käytännön toteutuksesta ja ideoimme mahdollisuuksia kanssasi.
  • Järjestämme mielellämme kaiken kokoisia koulutustapahtumia livenä ja videopalaverein. Mieliaiheitamme ovat materiaalituntemus, tekstiilien vaikutus akustiikkaan, kotimaiset mahdollisuudet sisustaa lattioita tai voit haastaa meidät muihin sinua kiinnostaviin aiheisiin.

Olemme työstämme ylpeitä!

Kannamme vastuun tekemisestämme. Kerromme rehellisesti mielipiteen parhaasta ratkaisusta projektiisi. Olemme ylpeitä lopputuloksesta. Tutustu referenssikohteisiimme lisää.

Valmistamme tuotteita Suomessa omalla tehtaallamme. Meillä on Avainlippu, Design From Finland, Luotettava Kumppani ja Suomen Vahvimmat Platina -sertifioinnit. Olemme luottamuksesi arvoisia.

Luonnon kunnioittaminen ja ekologisuus ohjaavat työtämme. Koko tuotantomme on sähköistetty 100% hiilineutraalisti. Teemme isoja päätöksiä ja arjen pieniä asioita kunnioittaen luontoa. Lue lisää vastuullisuudestamme.

Referenssit
Tutustu projekteihin