Tekstiilipalvelu Oy/Vilpola

Peikonpoika-ryijy 100 x 125 cm
Suunnittelu ja myynti: Tekstiilipalvelu Oy/ Vilpola ; kuosisuunnittelija Terhi Laitakari Vilpolan käsintuftattu ryijy | 1900 € | design-tuote
Materiaalit: New Zeeland Wool & Tencel mix

Terhi Laitakarin suunnittelema Peikonpoika-ryijy on täynnä upeita yksityiskohtia. Sen kuviot vievät sienimetsään, Peikonpojan havupuiden tuoksuiseen valtakuntaan.
Peikonpoika-ryijy kuvioi perinteisen suomalaisen seinätekstiilin uusin ja raikkain kuvioin. Peikonpojan havumetsäntuoksuisessa sienimetsässä odottaa aina upea sienisaalis.
Akustisena elementtinä toimivan ryijyn kuvio erottuu upeasti lyhyen ja erittäin tiiviin nukan ansiosta. Peikonpoika-ryijy on käsintuftattu Virossa. Käsintuftaaminen sallii monimutkaisten kuvioaiheiden työstämisen ja tekee jokaisesta ryijystä uniikin. Terhi Laitakarin suunnittelema kuvioaihe on muunnelma Peikonpoika-kuosista, joka kuvioi Vilpolan liinavaatteita, koristetyynynpäällisiä, pöytäliinoja sekä verhoja. Peikonpojalla on Design from Finland -merkki.

Tekstiilipalveu Oy/Vilpola

Mallisto

Tutustu myös näihin

Referenssit

Olemme toimittaneet kokolattiamattoja, tekstiililaattoja sekä irtomattoja monipuolisesti erilaisiin kohteisiin. Tutustu muutamiin kohteisiimme esimerkkinä.